Facebook Pixel

BambuPur hovedpude med trykaflastende memoryskum

BambuPur hovedpuden er med betrækkket af de fine kølende og bløde bambusfibre og fyld af små plusformede memoryskum figurer en blød og meget behagelig hovedpude. Hovedpuden udformning giver en effektiv trykaflastning og ergonomisk bedre soveposition, der bl.a. kan afhjælpe muskelspændinger og nakkeinfiltrationer.

Det anvendte memoryskum er falset ud i små plusser, der bevirker, at fyldet altid vil optage sin oprindelige form og hver nat tilpasse sig hoved- og nakkeform. BambuPUR er fosynet med en kraftig lynlås, så man kan tage noget af fyldmængden ud og derved regulere pudens højde, så den passer til alle.  

På lager
SKU
2997
Specialpris 299,00 kr Normalpris 598,00 kr
Dag-til-dag levering på mandag til torsdag

Hovedpuden har en lang holdbarhed takket være dens stærke fiberstruktur. Det er et hygiejnisk materiale, der har antibakterielle egenskaber. Bambusfibrene har en flot struktur, der gør det muligt for materialet at transportere fugt væk og tørre hurtigt. Du vil ligge tørt og køligt med en blød og trykreducerende pude for optimal komfort og søvn.

Bambusfibrene er fremstillet af mosobambus, også kaldet stor bambus. Denne bambus sort er en bambus, der ikke truer pandaen, da pandaen vælger mere lavt voksende sorter. Mosobambussen vokser naturligt og hurtigt uden brug af pesticider og gødninger, og vokser kun på regnvand og er derfor mere miljøvenligt end andre tekstiler.

Mere information
Størrelse45x55 cm
FyldMemoryskum
AllergivenligJa
CertifikaterOekoTex 100, Certipur