Facebook Pixel

Bambus hovedpude

Kølig Bambus hovedpude

Nu kan du få glæden af en blød og kølig pude med længere holdbarhed takket være den stærke struktur i bambusfiberen. Kombinationen af den bløde rene bomuld og de holdbare bambus fibre, giver en pude med unikke egenskaber.

Dyne og pude er begge produceret med en quiltet overflade for ekstra komfort samt en flot piping. De leveres i en praktisk bæretaske, der gør det nemt at tage produktet med på tur eller til opmagasinering.

På lager
SKU
2995
398,00 kr
Dag-til-dag levering på mandag til torsdag
 • Vår: 50% Bambus viscose og 50% bomuld
 • Fyld: 100% HSC-fiberfyld
 • Pude: Med lynlås så fyldvægt kan justeres
 • Vask: Op til 60 grader. Bør ligge tørre men kan også tumbles
 • Produktion: i EU under ISO produktionskrav
 • Certificering: Øko- Tex Standard 100
 1. Anti-bakteriel – bambus fiber har gode anti-bakterielle egenskaber som minimere forekomsten af husstøvsmider, skimmel og svamp mm.
   
 2. Hurtigt tørrende – Den meget fine bambusstruktur sikrer unik luftfugtighed og hurtig fordampning både ved brug og efter vask.
   
 3. Åndbarhed – bambus fiber har utrolig mange mikro porer der giver dynen ”vejrtrækning”. Dette er en meget vigtig funktion, som sikrer den bedst mulige luftcirkulation og åndbarhed. Derfor er Bambus dynen en fantastisk sommerdyne samt til dem som sover varmt hele året.
   
 4. Holdbarhed – De stærke, men bløde bambusfibre, bevirker at produktet bevarer deres oprindelige egenskaber i længere tid.

 

Mere information
Størrelse50×30 cm
Fyld100% ren fiber af bambus (HSC Rayon)
AllergivenligJa
CertifikaterOekoTex 100