Over sommeren vil der være 3-5 dages leveringstid ☀️

Om os

Sleep2care.dk er en dansk webshop med et stort udvalg af senge vare. Vi har alt lige fra ulddyner, bambusdyner, moskusdyner, memorymadrasser, springmadrasser, skummadrasser og masser af hovedpuder.

Bag webshoppen Sleep2care.dk står Riis-Gruppen A/S som danske ejere - med stor passion for dyner, puder og madrasser og lige så høj grad stor passion for god service, vejledning og råd til vores kunder for at guide til det rette valg. 

Vi er fascineret af søvn og har mere end års 10 erfaring med sengevare og salg af sengevare til det danske marked. Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre og man skal aldrig tøve med at kontakte os ved de mindste spørgsmål 

 

På Sleep2care.dk får du altid

 

  • Et stort udvalg af kvalitetsvare med dyner, puder og madrasser
  • God service & kompetent rådgivning via telefon, mail, sociale medier m.fl.
  • Skarpe tilbud og prisgaranti

 

  • Altid fri fragt og hurtig levering


Sleep2care.dk sælger primært egen- producerede vare hvorfor vi står for alt lige fra ide/udvikling til design/produktion, logistik og endelig salg direkte til kunden. Det sikrer os, at vi markedsfører og leverer kvalitetsvare, men lige så vel vi kan udbyde efterspurgte senge vare til markedets bedste priser. Sleep2care.dk er kendt for at have et bred udvalg af dyner, puder og madrasser i forskellige prisklasser tilpasset et hvert behov. Særligt for memorymadrasser, springmadrasser og skummadrasser og populære, da de altid er vakuumpakket for minimal fyld ved transport og håndtering af dig som kunde.

 

Kontakt os endelig hvis du måtte have de mindste spørgsmål.

Skriv til os på: info@sleep2care.dk eller ring på 7070 7937 (10.00 - 12.00)

 

Information:

Sleep2care.dk 

Stærevej 7-9

info@sleep2care.dk

CVR: 21711039

- en del af Riis-Gruppen A/S

 

Sleep2care.dk

Så kan du bare bli’ liggende 😉

 

Sleep2care´s mål for at nedsætte CO2 aftrykket og dreje mod mere bæredygtighed