Facebook Pixel

Bambusdyne

Vis som Tabel Liste

4 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Bambusdyne-140x200 cm
  998,00 kr
 2. Bambusdyne-140x220 cm
  1.198,00 kr
 3. Bambusdyne-200x200 cm
  1.798,00 kr
 4. Bambusdyne-200x220 cm
  1.998,00 kr
Vis som Tabel Liste

4 varer

pr. side
Sorter faldende

Bambusdyner

Har du aldrig hørt bambusdyner? Eller er det noget som du synes lyder spændende? Nedenfor kan du læse meget mere om bambusdyner og de fordele der hører med til.

Hos Sleep2Care har vi altid et stort udvalg af behagelige ​dyner​, ​puder​ og ​madrasser der passer til alle behov. Du kan også tage et kig på vores​ ​tilbud,​ måske finder du lige det du står og mangler!


bambus

8 gode grunde til at vælge bambus

Derfor har produkter fremstillet af bambus en høj bæredygtighed:

 • ●  Bambus vokser utrolig hurtigt, det siges faktisk at være den hurtigst voksende plante i verden

 • ●  Bambus behøver ingen kunstige sprøjtemidler eller kunstig gødning

 • ●  Bambus vandes ikke, men dyrkes steder hvor regnvand er nok

 • ●  Bambus optager meget mere CO2 end træer på samme areal

 • ●  Bambus lyocell/viscose kan laves i 100% lukkede kredsløb, uden spild af vand og kemikalier

 • ●  Forarbejdningen af bambus lyocell/viscose kræver 31 gange mindre vand end traditionelt fremstillede fiber produkter

 • ●  Næsten al bambus der produceres gror helt naturligt, men er dog ikke økologisk certificeret (GOTS)

 • ●  Bambus fibre har en meget høj bæredygtighed/miljøprofil og bliver af den grund en mere efterspurgt vare i tekstilbranchen

Bambusdyner til hele familien

Der findes bambusdyner til hele familien - og den er ofte oplagt til næsten alle familiens medlemmer. Først og fremmest er den ideel til mindre børn, da de kan have svært ved at sige til hvis de har det for varmt, samt selv at regulere temperaturen. Bambusdyner er også særlig velegnet til personer som sveder eller har det meget varmt om natten, fordi den fra naturens side er absorberende og fugtafgivende og på den måde vil tilpasse sig personen der ligger under dynen. Derudover er bambusdyner ikke så tunge og kraftige. Det betyder at dynen er særlig velegnet som sommerdyne.

Dynen findes i flere forskellige størrelser, fra 140 x 200 til 200 x 220. Der er altså både en normal bredde og en dobbelt bredde, ligesom den også fås med ekstra længde.

Bambushovedpude

Til din bambusdyne kan du også få en​ ​bambushovedpude​, der besidder en lang række af de samme egenskaber. Disse hovedpuder har en blanding af bambus og bomuld, hvilket giver en god slidstyrke med egenskaber fra bambus samt blødhed fra bomuld.

Andre fordele ved bambus

Bambus er ikke kun godt på grund af den høje bæredygtighed. Der er flere grunde der gør den til et ideelt valg til hele familien. Du kan læse mere om produkterne under deres individuelle side. Der finder du mål og andre vigtige specifikationer.

Anti-bakterielle egenskaber​

Fibrene i bambus er anti-bakterielle. Når man bruger det til for eksempel dyner og puder er det med til at minimere forekomsten af- og chancen for at få skimmelsvamp og husstøvmider i materialet. Det giver et bedre indeklima og sikrer at du og din familie kan sove trygt og godt.

Rigtig god åndbarhed​

En dyne i bambus af bedste kvalitet har en rigtig god åndbarhed. Det sikrer at der ikke bliver klamt og svedigt under dynen om natten. Bambusfibrene har mikroskopiske porer, der sikrer at dynen eller puden kan ånde, og dette er med til at give en god luftcirkulation. Dette er især særlig oplagt til personer og mindre børn der selv har svært ved at temperaturregulere. De temperaturregulerende egenskaber gør altså dynen rigtig god at bruge som sommerdyne, hvor det kan skifte mellem at være rigtig varmt og køligt. Dynen vil føles varm og tilpasse sig din temperatur, også selvom du sveder meget om natten.

Hurtigtørrende​

En dyne lavet af bambusfibre sikrer en helt unik luftfugtighed og hurtig fordampning. Disse egenskaber betyder at hvis du har det meget varmt om natten vil du ikke vågne med en sjaskvåd bambusdyne. Desuden betyder det også at den tørrer hurtigt efter vask.

God holdbarhed

Bambusfibre er kendt for deres blødhed - men de er samtidig meget stærke. Den vil altså beholde disse gode egenskaber i lang tid, hvis du sørger for at vedligeholde den og give den den rigtige behandling. Dette kan du læse mere om under hvert produkt.

Antistatisk​

En bambus-dyne er antistatisk fra naturens side, hvilket betyder at dynen svøber sig om dig og vil føles meget behagelig.

Vælg den rigtige dyne

Hvordan vælger man den helt rigtige dyne? Den skal både være komfortabel, have den rigtige størrelse og passe til din sovestil. Nedenfor får du nogle gode råd til at vælge den rigtige dyne:

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne?

Nogle sover meget varmt om sommeren, men koldt om vinteren. I en situation som denne kan det give god mening at have en tynd dyne om sommeren og en tykkere dyne om vinteren. Bambusdyner egner sig godt som sommerdyne eller helårsdyne hvis du har det varmt når du sover. Fryser du når du sover - lige meget om det er sommer eller vinter kan en​ ​moskusdyne​ eller​ ​ulddyne​ være et bedre valg.

Dobbeltdyne eller enkeltdyne?

Nogen foretrækker at have fuld kontrol over dynen - og i dette tilfælde er det nok bedst at have én hver. Men andre foretrækker at dele en stor dobbeltdyne med målene 200 x 200 eller 200 x 220.


Normal længde eller ekstra længde?

En normal dyne har en længde på 200 centimeter - mange over 175-180 centimeter foretarækker en dyne med ekstra længde for ekstra komfort.