Facebook Pixel

Økologisk moskusdyne - 140x200 cm

Økologisk moskusdyne 140x200 cm med moskusdune EEC certificeret (ECO Extreme Clean), som sikrer forbrugeren, at dun & fjer er opdrættet og høstet på økologiske farme med høj dyrevelfærd. Kvaliteten og renheden i dunmaterialet betyder at de overgår kravene til de europæiske standarder.

Her er tale om et kvalitetsprodukt, baseret på naturens egne råvare og ikke mindst gældende certifikater for økologi, bæredygtighed, socialt ansvar og dyrevelfærd.

Findes også i disse mål:

140x220 cm

200x200 cm

200x220 cm

På lager
SKU
435
Specialpris 1.199,00 kr Normalpris 2.398,00 kr
Dag-til-dag levering på mandag til torsdag

Økologisk moskusdyne 140x200 cm med de reneste europæiske moskusdun, som minder meget om de eksklusive edderdun har, grundet dens form, en bedre isolerings- og fugtabsoberingsevne end traditionel dunfyld. Moskusfyldet er indsyet i kassetter, med ligelig fyldfordeling i kamrene, så man undgår kuldebroer og får bedst mulig åndbarhed.

EEC systemet er designet til at give en mere forfinet og human dunfyld med bedre opdrift (bæreevne) samt fantastisk blødhed.

Dynen og puden kan maskinvaskes på op til 60 grader og ved evt. tørretumbling anbefales brug af tennisbolde til fin fordeling af dunene. Vi anbefaler dog at vaske produktet ved maks 30-40 grader, både for at skåne miljøet og undgå at vaske det naturlige lag væk fra dunene, som medvirker til den optimale isolering. Det vil forlænge produktets levetid og kvalitet væsentligt. Såvel dyne som pude kan med stor fordel hænges ud til luftning i klar frostvejr.

Dyne og pude leveres med ovennævnte GOTS og EEC-certifikater samt i en praktisk bæretaske, der gør det nemt at tage produktet med på tur eller til opmagasinering.

Mere information
Leveringstid1- 3 dage
Fyldvægt600 gr.
FyldMoskus: 90% dun - 10% fjer
CertifikaterGOTS
DynetypeDun/fjer
Bæreevnebæreevne 13 / bæreevne 825 (CUIN)
AllergivenligNej
Vask & plejeVaskemaskine maks. 60 grader, Må tørretumbles ved lav temperatur
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!