Facebook Pixel

Hovedpude med 100% ren merino uld

Hovedpude med fyld af 100 % ren merino uld og med polster af en lækker bomuldssatin. Uld den fantastiske egenskab, at den temperer kroppen. Om sommeren vil uld køle kroppen grundet sommervarmen og om vinteren vil den isolere kroppen grundet vinterkulden.

Certificeret iht. øko-tex standard 100.

På lager
SKU
276
Specialpris 249,00 kr Normalpris 498,00 kr
Sleep2care
Dag-til-dag levering på mandag til torsdag

Sund Søvn
En sund søvn er afgørende for vort velbefindende og vor evne til at klare hverdagens krav. Flere og flere vender tilbage til at sove med ulddyner og uldhovedpuder, som naturprodukt har mange fordele. Husstøvmider og skimmelsvamp har meget svært ved at leve i uld grundet det høje indhold af lanolin.

Derudover har naturuld den egenskab, at den opfanger kropsfugten og afgiver den til luften i soveværelset meget hurtigere og mere effektivt end ved andre fyld. Sagt med andre ord, naturuld tillader kroppen at ånde under ens fulde søvn, hvorfor man aldrig bliver våd af sved da fugtigheden slippes væk. Dun lader ikke fugten passere på nær samme måde som naturuld. 

Derudover har uld den fantastiske egenskab, at den temperer kroppen. Om sommeren vil uld køle kroppen grundet sommervarmen og om vinteren vil den isolere kroppen grundet vinterkulden. Uld isolerer faktisk så godt, at kroppen holder en konstant temperatur og dermed forhindres muskelspændinger mv.

Fakta:

  • Fremstillet af 100 % ren Merino uld. 
  • Certificeret iht. øko-tex standard 100.
  • Indsyet i 100 % bomuldssatin og syet i karo-step der bevirker at fyldet bliver på plads.
  • Uldpuden er fremstillet med små uldkugler, for bedre støtte og komfort. Ligeledes er der quiltet økologisk uld ind i betrækket. 
  • Uldpude kan ånde igennem hele søvnen og kan bruges hele året
  • Modstandsdygtig overfor husstøvmider og derfor ideel for allergikere, astmatikere mv.
  • Størrelse: 60x63cm 
Mere information
Størrelse60x63 cm
Fyld100% Merino Uld
Fyldvægt700 g
AllergivenligJa
CertifikaterOekoTex 100