Facebook Pixel

Ulddyne

Vis som Tabel Liste

7 varer

pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

7 varer

pr. side
Sorter faldende

Ulddyne

Hos Sleep2Care finder du flere forskellige ulddyner. Vores ulddyner er lavet af merinould, og har et polster i bomuldssatin, der gør dynen ekstra blød og glat. På denne side kan du læse meget mere om vores udvalg, og blive klogere på om en dyne af uld er noget for dig. Længere nede på siden kan du læse om nogle af vores andre dyner, og finde ud af hvilken type der passer bedst til dig og din sovestil. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os her eller på telefon - du finder vores information nederst på siden.

Husk, at du også finder et stort udvalg af puder, madrasser og endda sengetøj på vores hjemmeside, så du kan sove godt, hver nat!


merino-f_r-uld

Hvad er merinould?

  • Vores ulddyner er lavet i 100% ren merino uld. Denne type uld kommer fra merinofår, der er en type får der får lettere, glattere og tyndere uld end almindelige får. Dette giver dig en varm, men utrolig blød dyne i utrolig høj kvalitet. Merinofår stammer oprindeligt fra Spanien, men i dag produceres størstedelen af merino uld i lande som New Zealand og Australien, hvor fårene har uanede mængder af plads til at bevæge sig på.

    Der er masser af fordele ved merinould, og det egner sig specielt godt til dyner, undertøj og tøj til små børn, blandt andet på grund af den bløde kvalitet der gør det fantastisk at have tæt på kroppen. Læs mere om andre fordele nedenfor.

Vedligehold og vask

Din ulddyne kan vaskes i vaskemaskinen på maks. 30 grader - brug uld - og silke vaskemiddel, og den må ikke gennemgå en kemisk rensning. Den skal tørre liggende, og må altså ikke tørretumbles. Det anbefales at du vasker din dyne en til to gange i året - måske mere hvis du for eksempel lider af støvallergi.

Ulddyne fordele

En 100% økologisk ulddyne af uld fra merinofår er fantastisk året rundt - og både til voksne og børn. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de fordele du får glæde af ved at købe en økologisk merino uld-dyne hos Sleep2Care:

  • Merinould er kendt for at være Det betyder, at hvis du får det varmt i løbet af natten, sørger ulden for at føre varmen væk fra dig, så du ikke sveder for meget. Det gør også at den fungerer perfekt som helårsdyne - om sommeren sørger den for at du ikke får det for varmt og om vinteren isolerer den, så du ikke kommer til at fryse i løbet af natten. Den kan bruges året rundt!

  • Derudover kan ulden optage op til 35% af sin egen vægt i vand - skulle du svede meget i løbet af natten, vil dynen optage fugten og føre den væk fra kroppen. Den afgiver fugten til luften i soveværelset, så din dyne ikke er våd når du vågner.

  • På grund af det høje indhold af lanolin har skimmelsvamp og husstøvmider svært ved at sætte sig i dynen.

  • Du kan få en matchende pude i merinould her:uldpude

Vælg den rigtige dyne

Hvordan vælger man den helt rigtige dyne? Den skal både være komfortabel, have den rigtige størrelse og passe til din sovestil. Nedenfor får du nogle gode råd til at vælge den rigtige dyne:

Vælg den rigtige størrelse dyne

Hvordan vælger man den rigtige størrelse dyne? Det er meget forskelligt fra person til person. Vores dyner findes i fire størrelser - 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm og 200 x 220 cm. Er du over 175 centimeter kan det være behageligt med en dyne med ekstra længde - her vil 220 centimeter være essentielt!

Der er også mange delte meninger om dobbeltdyner - nogen elsker dem, andre hader dem! Det kan være rigtig hyggeligt med en dobbeltdyne på 200 cm, og hvem siger at man ikke må købe en til sig selv?
Hvilke dyne passer til mig?

Der findes mange forskellige dyner, nogle foretrækker at skifte mellem en sommerdyne og vinterdyne, mens andre foretrækker en helårsdyne. Hvis du elsker at sove lunt og varmt kan det være rart med en ulddyne hele året, men foretrækker du noget lettere og mere køligt - måske som en sommerdyne, er en dyne i bambusfibre oplagt.

Foretrækker du noget ekstra varmt kan en moskusdyne være den perfekte løsning for dig.