MADRAS GUIDE

 

Topmadras

 

 

Springmadras

Sleep2care Moonstar Springs er en ekslusiv madras bygget op om pocketfjedre,

Pocket-fjedre er individuelle fjedre, der er placeret i separate lommer eller "lommer" i en madras. Hver fjeder arbejder uafhængigt af hinanden, hvilket betyder, at de kan give individuel støtte til hver del af kroppen, mens du sover. Dette betyder også, at bevægelser på den ene side af madrassen ikke påvirker den anden side, hvilket kan reducere forstyrrelser i søvnen for partnere, der deler en seng.

Fordi fjedrene arbejder uafhængigt af hinanden, kan pocket-fjedre også give en mere jævn fordeling af vægt på tværs af madrassen, hvilket kan reducere tryk på visse dele af kroppen og give en mere komfortabel soveoplevelse. Pocket-fjedre kan også have en længere levetid end andre fjederformer og kan ofte give mere støtte og komfort end en kontinuerlig fjederkonstruktion.

Moonstar Springs er til dig, som foretrækker en spændstig fleksibel madras, og mange kombinere den med en topmadras for yderligere komfort og længere levetid for madrassen. 

Moonstar Springs kan bruges både i en rammeseng og i en elevationsseng. 

Springmadrassen er bygget op med hele 7 zoner, der tager højde for, at menneskets vægtfordeling er forskellig rundt om på kroppen. Madrassen er således lavet ud fra kroppens konjunkturer og den trykbelastning, den leverer, for at kunne sikre en ergonomisk korrekt sovestilling, uanset liggeposition og tryk.

Fjedrene i de 7 zoner er beklædt med en højkvalitets DENSE-foam, der effektivt leder varme og fugt væk og giver en madras med optimal åndbarhed. Det hele er pakket ind i et OekoTex® certificeret betræk, der kan tages af og vaskes.


Nogle betræk på springmadrasser er aftagelige og kan vaskes ved 60 grader, så vi får et rent sovemiljø og dræber husstøvmider

Fordele ved springmadrasser

 • Holdbarheden er særlig god, fordi springmadrasser.

 • Passer til rammesenge, elevations- eller kontinentalseng.

 • En klassisk og gennemtestet madras, som de fleste kender

 • Mulighed for tilpasning af fasthed og vendbar

 • Tilpasser kropsvægten i de forskellige zoner i madrasser

 • God ventilation

Se vores springmadrasser HER

Skummadrasser

Sleep2care ERGO Disc er en revolutionerende, vendbar madras, hvor du kan vælge den side der passer dig bedst, så du aldrig ligger for blødt eller for hårdt. ERGO Disc kernen består af en unik kombination af ny-teknologisk skum i 2 hårdhedsgrader, der tilpasser sig kroppens konjunkturer og tyngdepunkter, uanset hvilken side man vælger at ligge på.

DUO Flex kan bruges kan bruges både med og uden topmadras i rammeseng og elevationsseng, og således finjusteres præcist til din personlige sovekomfort. 

En skummadras anvendes på en lamelbund i en sengeramme og til elevationssenge. Skummadrasser afgørende del er skummets kvalitet og antallet af zoner for maximal støtte.

Forskellige materialer:

 • Purskum  er en meget populær skumtype, der fås i flere forskellige fastheder og kvaliteter. 
 • Koldskum har en større vægt og elasticitet end purskum. En madras med koldskum giver dig en høj bæreevne, der støtter kroppen godt samt en lang levetid. 
 • Memory-skum er et fleksibelt materiale, der tilpasser sig nøjagtigt til kroppens konturer. Det giver en god støtte og kan forbygge kredsløbsproblemer samt muskel- og ledsmerter. 
 • Latex anvendes i nogle af de mere avancerede madrasser. Det er et støttende og fleksibelt naturmateriale med høj åndbarhed. Det er derfor en god løsning, hvis du har en tendens til at blive varm, mens du sover. 

Skummadrasser består ofte af flere lag af forskellige typer skum. Prøv fx en kerne af det lidt hårdere purskum og et lag memory-skum. Kombinationen giver madrassen god komfort. Endelig har mange madrasser et profileret toplag. Det fremmer luftcirkulationen, når du vender dig på madrassen. Nogle madrasser har desuden et indbygget lag af naturmaterialet kokos. Det skaber støtte og giver god ventilation i madrassen.

Vores skummadrasser kan vendes, og kernen har 2 forskellige fastheder på hver side, hvilket giver mulighed for at udnytte madrassens opbygning forskelligt alt efter vægt og komfort.

Betræk på skummadrasser er aftagelige og kan vaskes ved 60 grader, så vi får et rent sovemiljø og dræber husstøvmider.

 

Fordele ved skummadrasser

 • Skum er meget komfortabelt og giver god support. 
 • Der findes mange forskellige typer af kvalitetsmadrasser til daglig brug.

Se vores skummadrasser HER

 

Topmadrasser 

Topmadrassen ligger typisk under en rullemadras og ovenpå selve madrassen. Den består af en skum- eller latexkerne i et lækkert betræk. Topmadrassens vigtigste formål er at give den bedst mulige sovekomfort, og den findes derfor i mange varianter. Alle vores topmadrasser er produceret med de bedste skumtyper for den bedste støtte og komfort.


Topmadrasser med memoryskum tilpasser sig kroppen med stor præcision og har derfor en helt særlig evne til at forebygge kredsløbsproblemer samt muskel- og ledsmerter. De er også en god løsning, hvis du har en tendens til at blive varm, mens du sover.

Topmadrassen er tæt på din krop, når du sover. Vurder derfor om du synes, betrækket føles komfortabelt. De fleste betræk kan tages af og vaskes ved 60 grader, hvilket dræber husstøvmider.

Fordele ved topmadrasser

 • Giver fuld støtte og komfort.
 • Kompensere hvis din madras er for hård eller blød.
 • Beskytter madrassen mod fugt og slid.
 • Forlænger levetiden på madrassen nedenunder.


Se vores topmadrasser HER